немного обо всём
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

немного обо всём

немного обо всём

ФорумПорталПоследние изображенияПоискРегистрацияВход

Вітаміни для дітей

Перейти вниз 
Участников: 4
АвторСообщение
Nora

Nora

Дата регистрации : 2021-04-14

Вітаміни для дітей Empty
СообщениеТема: Вітаміни для дітей   Вітаміни для дітей I_icon_minitimeВс Апр 09, 2023 4:07 pm

Боліємо постійно, в школу 3 дні ходимо – 3 тижні хворіємо. Лікар виписав доньці вітаміни для зміцнення імунітету, тепер не знаю, які вибрати, адже їх так багато. Поділіться, хто які вітаміни дає своїм діткам, які краще.
Вернуться к началу Перейти вниз
Olivia

Olivia

Дата регистрации : 2021-06-14

Вітаміни для дітей Empty
СообщениеТема: Re: Вітаміни для дітей   Вітаміни для дітей I_icon_minitimeВс Апр 09, 2023 10:05 pm

У мене двоє дітей-школярів. Вітаміни Multimax multimax.ua/ почала купувати, коли молодший ще ходив у дитячий садок. В цьому комплексі є Докозагексаєнова кислота (Омега-3), її користь взагалі неоціненна. Омега-3 та імунітет зміцнює, і мозкову діяльність стимулює, і для зору корисна! Крім того, до складу Multimax входить витаміт С, В6, В12 і нікотинамід. Отже, імунна підтримка чудова!
Vinimas

Дата регистрации : 2021-04-15

Вітаміни для дітей Empty
СообщениеТема: Re: Вітаміни для дітей   Вітаміни для дітей I_icon_minitimeПн Апр 10, 2023 12:29 pm

Так, вітаміни важливо приймати, щоб був хороший імунітет.
YuliaNefedova

Дата регистрации : 2023-02-28

Вітаміни для дітей Empty
СообщениеТема: Re: Вітаміни для дітей   Вітаміни для дітей I_icon_minitimeПн Сен 23, 2024 11:37 pm

Могу посоветовать омега 3 из трески купить https://perlahelsa.ua/ru/ryibiy-zhir-iz-pecheni-tresky это незаменимый продукт для поддержания здоровья сердца и мозга. Цена на него не слишком высокая, а купить в Киеве можно без проблем на сайте производителя, Перла Хелса. Они отличаются высоким качеством и натуральным составом, поэтому я выбрала именно их Омега 3. Помогает, виден положительный эффект.

Вітаміни для дітей
Страница 1 из 1