немного обо всём
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

немного обо всём

немного обо всём

ФорумПорталПоследние изображенияПоискРегистрацияВход

Здоров'я дітей

Перейти вниз 
Участников: 5
АвторСообщение
Ale7ks

Дата регистрации : 2021-12-30

Здоров'я дітей Empty
СообщениеТема: Здоров'я дітей   Здоров'я дітей I_icon_minitimeВт Авг 08, 2023 7:31 pm

Всім привіт. Цікавить питання, яким чином можна покращити здоров'я своїх дітей. Можливо є список необхідних аналізів які варто регулярно здавати дітям?
Вернуться к началу Перейти вниз
IloNa

Дата регистрации : 2022-11-03

Здоров'я дітей Empty
СообщениеТема: Re: Здоров'я дітей   Здоров'я дітей I_icon_minitimeВт Авг 15, 2023 12:43 am

Якою повинна бути обов'язкова Профілактика дитячого здоров'я, прочитаєте в наступній статті. Загалом, варто пам'ятати, що батьки повинні навчити свою дитину вести правильний та здоровий спосіб життя. Дуже важливим є харчування, тому цьому питанню приділяє особливу увагу, також навчіть дітей регулярно ходити до лікарів на обстеження. Я вважаю, що ці правила це запорука здоров'я дитини.
Muroslava

Дата регистрации : 2022-01-17

Здоров'я дітей Empty
СообщениеТема: Re: Здоров'я дітей   Здоров'я дітей I_icon_minitimeВт Авг 15, 2023 11:39 pm

Стосовно аналізів та обстежень, то з цим питання вам варто звернутись до педіатра.
Baxtertwise

Дата регистрации : 2023-08-16

Здоров'я дітей Empty
СообщениеТема: Re: Здоров'я дітей   Здоров'я дітей I_icon_minitimeСр Авг 16, 2023 4:19 pm

Ого, похоже нашел, то что искал
YuliaNefedova

Дата регистрации : 2023-02-28

Здоров'я дітей Empty
СообщениеТема: Re: Здоров'я дітей   Здоров'я дітей I_icon_minitimeПн Авг 26, 2024 12:38 am

Если вы хотите поддержать молодость кожи и здоровье суставов, то морской коллаген в порошке купить https://perlahelsa.ua/ru/collagen будет прекрасным вариантом. Я выбрала этот продукт за его натуральный состав и высокую биодоступность. Коллаген легко усваивается организмом, и эффект от его приема ощущается довольно быстро: кожа стала более гладкой, волосы – крепкими, а суставы – менее болезненными. Это действительно качественный продукт, который стоит попробовать. Делает перла хелса, если не знакомы, то по ссылке все про них.

Здоров'я дітей
Страница 1 из 1