немного обо всём
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

немного обо всём

немного обо всём

ФорумПорталПоследние изображенияПоискРегистрацияВход

Який обрати ноутбук?

Перейти вниз 
Участников: 4
АвторСообщение
Anastetik

Anastetik

Дата регистрации : 2020-07-30

Який обрати ноутбук? Empty
СообщениеТема: Re: Який обрати ноутбук?   Який обрати ноутбук? I_icon_minitimeПн Апр 03, 2023 11:41 pm

Розумію вас, бо також довго не могла знайти якісний та швидкопрацюючий ноутбук, який би послужив і для роботи, і для інших справ. Головне знайти правильний сайт в якому вам нададуть консультацію і допоможуть.
Вернуться к началу Перейти вниз
земляОрбита

земляОрбита

Дата регистрации : 2021-04-18

СообщениеТема: Re: Який обрати ноутбук?   Який обрати ноутбук? I_icon_minitimeПн Апр 03, 2023 11:42 pm

Я так само як і ви дуже довго не могла визначитися з вибором того чи іншого ноутбуку, який би був для мене корисний для різних робіт. Саме магазин Техно Їжак допоміг мені при виборі. Мій тепер улюблений ноутбук MacBook Pro. Не знаю як раніше працювала без нього. Дуже зручний у користуванні, швидкісний у обробці. Раджу!
Маргоша

Дата регистрации : 2023-03-23

СообщениеТема: Re: Який обрати ноутбук?   Який обрати ноутбук? I_icon_minitimeСр Апр 12, 2023 3:24 pm

Я взагалі вирішила взяти Макбук, мені для роботи саме те, що потрібно та й по характеристикам почитала набагато краще, я задоволена, швидко доставили і можна брати в кредит, що дуже зручно. Замовляла в магазині Appleroom тут досить широкий асортимент товару і за доступними цінами.
Ale7ks

Дата регистрации : 2021-12-30

СообщениеТема: Re: Який обрати ноутбук?   Який обрати ноутбук? I_icon_minitimeСр Июн 21, 2023 9:32 pm

Если вы стоите перед выбором ноутбука, то наверное, самый хороший вариант станет покупка MacBook Air. Я уже год пользуюсь таким ноутбуком, и могу сказать, что это современная и качественная компьютерная техника, которая очень удобная в работе. Покупал свой MacBook Air на этом сайте. Интернет магазин Технобот предлагает своим клиентам только оригинальную технику Аpple по хорошим ценам.

Який обрати ноутбук?
Страница 1 из 1