немного обо всём
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

немного обо всём

немного обо всём

ФорумПорталПоследние изображенияПоискРегистрацияВход

Інтернет магазин брендового спортивного взуття

Перейти вниз 
Участников: 3
АвторСообщение
Refo

Refo

Дата регистрации : 2021-11-27

Інтернет магазин брендового спортивного взуття Empty
СообщениеТема: Інтернет магазин брендового спортивного взуття   Інтернет магазин брендового спортивного взуття I_icon_minitimeПт Дек 23, 2022 10:01 pm

Всім доброго вечора, пропонуйте мені популярне взуття онлайн магазин. Мені та моїй дівчині потрібно купити кросівки для бігу, взуття має бути дуже якісне, мати належну ціну, що можете порадити?
Вернуться к началу Перейти вниз
bilom

Дата регистрации : 2021-09-27

СообщениеТема: Re: Інтернет магазин брендового спортивного взуття   Інтернет магазин брендового спортивного взуття I_icon_minitimeПт Дек 23, 2022 10:04 pm

Звик купувати собі взуття лише на базарі, там досить великий асортимент і завжди можна поторгуватись. Мені ось цікаво якщо взуття, яке ви замовите в інтернеті, не підійде вам за розміром, що ви тоді робитимете?
Refo

Refo

Дата регистрации : 2021-11-27

СообщениеТема: Re: Інтернет магазин брендового спортивного взуття   Інтернет магазин брендового спортивного взуття I_icon_minitimeПт Дек 23, 2022 10:05 pm

Розумієте, якщо знати точний розмір ноги, в таку ситуацію точно тоді не потрапиш, але якщо все-таки прийде на пошту взуття не за розміром його можна не забирати. На ринку я б точно не купував взуття, краще вже сходити до торгового центру.
homegoj

Дата регистрации : 2021-04-10

СообщениеТема: Re: Інтернет магазин брендового спортивного взуття   Інтернет магазин брендового спортивного взуття I_icon_minitimeПт Дек 23, 2022 10:07 pm

Refo пишет:
Всім доброго вечора, пропонуйте мені популярне взуття онлайн магазин. Мені та моїй дівчині потрібно купити кросівки для бігу, взуття має бути дуже якісне, мати належну ціну, що можете порадити?
Можу порадити інтернет-магазин, на сайті якого ви зможете купити брендове взуття https://vittorossi.ua/ua/ з асортиментом у них повний порядок. В наявності є чоловіче та жіноче взуття, класичне та спортивне, вибрати є з чого. Сам недавно купив собі шкіряні кросівки, із зручною та м'якою підошвою.
Ціни в інтернет магазині цілком адекватні, гадаю ви зможете підібрати для себе гідний варіант. З усіх незрозумілих питань звертайтесь до менеджера магазину, у них працюють добрі фахівці.
Інтернет магазин брендового спортивного взуття Image
https://www.intimo.com.ua/catalog/5/bezshovnie-bustgaltery/

Інтернет магазин брендового спортивного взуття
Страница 1 из 1