немного обо всём
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

немного обо всём

немного обо всём

ФорумПорталПоследние изображенияПоискРегистрацияВход

Ремонт коттеджей под ключ

Перейти вниз 
+2
haytiya
AnnaSorokina
Участников: 6
АвторСообщение
AnnaSorokina

AnnaSorokina

Дата регистрации : 2022-01-15

Ремонт коттеджей под ключ Empty
СообщениеТема: Re: Ремонт коттеджей под ключ   Ремонт коттеджей под ключ I_icon_minitimeПн Сен 05, 2022 8:36 pm

Ameliya пишет:
Приветствую! Подскажите, куда в Черкассах обратиться по вопросу ремонта коттеджей под ключ?

Здравствуйте. Исходя из собственного опыта, я бы вам посоветовала воспользоваться услугами строительно-ремонтной компании Аvebud. Ремонт коттеджей под ключ https://avebud.com.ua/remont-domov-i-kottedzhej/ осуществляют высококвалифицированные специалисты, которые работают на результат. Я к ним обращалась в начале лета, здорово получилось, в согласованные сроки и смету вложились.
Вернуться к началу Перейти вниз
haytiya

Дата регистрации : 2023-01-25

СообщениеТема: Re: Ремонт коттеджей под ключ   Ремонт коттеджей под ключ I_icon_minitimeСр Мар 29, 2023 1:05 am

А мене цікавить цегла, де можна її замовити в Україні?
IloNa

Дата регистрации : 2022-11-03

СообщениеТема: Re: Ремонт коттеджей под ключ   Ремонт коттеджей под ключ I_icon_minitimeВт Апр 25, 2023 3:26 pm

Ми з чоловіком також придбали котедж, все нас влаштовує, єдине хочемо поміняти дах, оскільки де-не-де підтікає. Не хочемо затягувати цю проблему, тому зараз обираємо матеріали для покрівлі.
Ale7ks

Дата регистрации : 2021-12-30

СообщениеТема: Re: Ремонт коттеджей под ключ   Ремонт коттеджей под ключ I_icon_minitimeСр Апр 26, 2023 10:46 pm

IloNa пишет:
Ми з чоловіком також придбали котедж, все нас влаштовує, єдине хочемо поміняти дах, оскільки де-не-де підтікає. Не хочемо затягувати цю проблему, тому зараз обираємо матеріали для покрівлі.

Питання з дахом варто вирішити негайно, оскільки це може привести до не поправних наслідків. Так ось, обирайте якісний покрівельний матеріал, та якнайшвидше полагодьте дах. Рекомендую звернути увагу на Металочерепицю Arcelor Mittal Німеччина https://blagosvit.com.ua/uk/category/metallocherepica-ua/arcelor-mittal-ua/. Оригінальна металочерепиця цього виробника є в компанії Благосвіт.
ворожба

ворожба

Дата регистрации : 2021-02-24

СообщениеТема: Re: Ремонт коттеджей под ключ   Ремонт коттеджей под ключ I_icon_minitimeСб Май 06, 2023 11:00 pm

Я теж нещодавно будиночок собі придбала, ось думаю чи самим ремонт робити, чи звертатись кудись...
акелла

акелла

Дата регистрации : 2021-02-22

СообщениеТема: Re: Ремонт коттеджей под ключ   Ремонт коттеджей под ключ I_icon_minitimeСб Май 06, 2023 11:02 pm

Якщо є бажання та час, то робіть краще самі, багато грошей зекономите. Ось тут https://luxdim.com/uk/ про будівництво зможете дуже багато корисної інформації знайти, з нею в вас все точно вийде. Я це на власному досвіді вже перевірив і в ніякі компанії більше звертатись не хочу.
Irish
Гость

СообщениеТема: Re: Ремонт коттеджей под ключ   Ремонт коттеджей под ключ I_icon_minitimeВт Июл 04, 2023 8:22 pm

Мене також чекає ремонт моєї квартири і мені б дуже хотілось зробити його "під ключ". Таким чином, не довелось би нервуватись через всі роботи.

Ремонт коттеджей под ключ
Страница 1 из 1