немного обо всём
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

немного обо всём

немного обо всём

ФорумПорталПоследние изображенияПоискРегистрацияВход

Професійний переклад документів

Перейти вниз 
Участников: 2
АвторСообщение
Ale7ks

Дата регистрации : 2021-12-30

Професійний переклад документів Empty
СообщениеТема: Професійний переклад документів   Професійний переклад документів I_icon_minitimeПн Авг 29, 2022 10:38 am

Всім привіт. Потрібно перекласти офіційні документи компанії на іноземну мову. Мені поступила пропозиція вивести свою компанію на міжнародний ринок, ось зараз шукаю фірму, яка допоможе з перекладом всіх документів та договорів.
Вернуться к началу Перейти вниз
Ігор Петрович
Гость

СообщениеТема: Re: Професійний переклад документів   Професійний переклад документів I_icon_minitimeВс Сен 04, 2022 5:44 pm

Сьогодні існує чимало компаній, котрі надають послуги з професійного перекладу, не думаю, що стане проблемою знайти потрібну компанію.
Muroslava

Дата регистрации : 2022-01-17

СообщениеТема: Re: Професійний переклад документів   Професійний переклад документів I_icon_minitimeСр Сен 07, 2022 10:51 am

Я нещодавно в Києві також шукала бюро перекладів, оскільки потрібно було перекласти всі мої документи на англійську мову, я готувалась до поступлення в іноземний ВУЗ. Так ось, друзі мені підказала компанію Рrofpereklad і я звернулась до них. Крім професіоналізму, хотілось би зазначити пунктуальність команди, все зробили вчасно як і обіцяли, це мене дуже потішило. Виявляється, компанія на ринку перекладів працює більше 12-ти років, і весь час надають тільки якісні послуги.

Професійний переклад документів
Страница 1 из 1