Refo
| Тема: Мені потрібно купити квіти з доставкою додому Вс Апр 03, 2022 1:42 pm | |
| Здрастуйте, потрібна допомога, живу у Чернігові, у фейсбуці познайомився з дівчиною, яка живе у місті Львів, вже два місяці з нею листуюсь. Хочу подарувати цій дівчині квіти, де можна замовити квіти з доставкою?
| |
|
Refo
| Тема: Re: Мені потрібно купити квіти з доставкою додому Вс Апр 03, 2022 3:42 pm | |
| Якщо вийде ми з нею зустрінемося наприкінці травня, хочемо з нею підкорити Говерлу, зараз у мене та у неї богато роботи, просто ніяк не вирватися, немає вихідних. Квіткові магазини я тільки знайшов на Google карті, ніякої інформації про доставку немає.
| |
|
homegoj
| Тема: Re: Мені потрібно купити квіти з доставкою додому Вс Апр 03, 2022 3:52 pm | |
| - Refo пишет:
- Здрастуйте, потрібна допомога, живу у Чернігові, у фейсбуці познайомився з дівчиною, яка живе у місті Львів, вже два місяці з нею листуюсь. Хочу подарувати цій дівчині квіти, де можна замовити квіти з доставкою?
Я живу в місті Львові самого дитинства, тому без проблем можу надати вам допомогу. Ось тут я замовляю квіти https://kvitna.ua/ , магазин має великий асортимент і якраз доставку, що вам потрібно. Рекомендую вам подарувати еустоми, це красиві квіти їх часто дарують, коли просто хочуть зробити приємне. Ще як варіант можете дізнатися в розмові, які їй квіти подобаються, після чого замовте ці квіти з доставкою додому. Запах квітів нагадуватиме про вас мінімум 10 днів. На сайті знайдете вже готові букети, хоч вам можуть зібрати будь-яку композицію. | |
|
Omel4enko
| Тема: Re: Мені потрібно купити квіти з доставкою додому Вт Апр 26, 2022 10:35 pm | |
| Дiвчата, а можливо хтось замовляв доставку квiтiв онлайн в Казахстан? Хочу подрузi на день народження вiдправити сюрприз. | |
|