немного обо всём
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

немного обо всём

немного обо всём
 
ФорумПорталПоследние изображенияПоискРегистрацияВход

 

 Борщ

Перейти вниз 
Участников: 3
АвторСообщение
Nora

Nora


Сообщения : 56
Дата регистрации : 2021-04-14

Борщ Empty
СообщениеТема: Борщ   Борщ I_icon_minitimeВс Сен 03, 2023 9:43 pm

Пропоную в цій темі ділитись рецептами борщу.
Вернуться к началу Перейти вниз
Olivia

Olivia


Сообщения : 46
Дата регистрации : 2021-06-14

Борщ Empty
СообщениеТема: Re: Борщ   Борщ I_icon_minitimeПн Сен 04, 2023 11:33 am

Я знаю незліченну кількість неймовірно смачних рецептів борщу і кожен з них унікальний і смакує по-своєму. Я готувала цю страву за різними рецептами, найбільше сподобався червоний борщ за рецептом Торчин, продовження тут
Вернуться к началу Перейти вниз
Vinimas




Сообщения : 41
Дата регистрации : 2021-04-15

Борщ Empty
СообщениеТема: Re: Борщ   Борщ I_icon_minitimeПн Сен 04, 2023 12:16 pm

Вода – 1,5-2 л.
свинина або яловичина на кістці – 400 г
картопля – 4 шт. (середні)
буряк – 2 шт. (невеликі)
морква – 1 шт.
цибуля – 3 шт. (середні)
капуста білокачанна свіжа – 300 г
томатна паста – 2 ст. л.
соняшникова олія – 4-5 ст. л.
лимонна кислота – дрібка
сіль, лавровий лист, зелень – за смаком.
Спершу варимо бульйон. У каструлю наливаємо 1,5-2 літра води. Додаємо м’ясо й ставимо на середній вогонь. Перед закипанням знімаємо піну. Щойно бульйон закипить, накриваємо кришкою і варимо на повільному вогні годину-півтори.

Тим часом готуємо засмажку. Чистимо буряк, моркву та цибулю. Буряк натираємо на крупній тертці, а моркву – на середній. Цибулю нарізаємо кубиками.

На середньому вогні в сковороді розігріваємо олію, висипаємо туди цибулю та моркву, смажимо 5 хвилин. Потім додаємо буряк (його можна посипати лимонною кислотою або збризнути соком свіжого лимона – так борщ буде по-справжньому червоним). Смажимо овочі ще 5 хвилин, додаємо томатну пасту, перемішуємо й смажимо все ще 5-7 хвилин.
А тепер варимо сам борщ. З бульйону виймаємо м’ясо і, поки воно холоне, кидаємо в бульйон нашатковану капусту. Через 5-10 хвилин додаємо нарізану соломкою картоплю. Відокремлюємо м’ясо від кістки й нарізаємо кубиками. Повертаємо м’ясо в борщ, солимо його і додаємо засмажку. Перемішуємо борщ, кладемо лавровий лист і дрібно посічену зелень, накриваємо кришкою та варимо все ще 5-7 хвилин.
Вернуться к началу Перейти вниз
 
Борщ
Вернуться к началу 
Страница 1 из 1

Права доступа к этому форуму:Вы не можете отвечать на сообщения
немного обо всём :: Разговоры у костра-
Перейти: