немного обо всём
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

немного обо всём

немного обо всём

ФорумПорталПоследние изображенияПоискРегистрацияВход

Де знайти відповідь?

Перейти вниз 
Участников: 3
АвторСообщение
Mikki333

Дата регистрации : 2023-03-20

Де знайти відповідь? Empty
СообщениеТема: Де знайти відповідь?   Де знайти відповідь? I_icon_minitimeСр Июл 12, 2023 1:57 pm

Будь ласка, дайте мені знати, якщо ви коли-небудь намагалися знайти відповіді на питання, що стосуються бухгалтерського обліку та документів, і якщо так, то як ви це робили.
Вернуться к началу Перейти вниз
Commandame0101

Дата регистрации : 2023-03-21

СообщениеТема: Re: Де знайти відповідь?   Де знайти відповідь? I_icon_minitimeЧт Июл 13, 2023 1:47 pm

Доброго дня, я рекомендую вам зв'язатися з фірмою, яка пропонує бухгалтерські послуги і, наприклад, може проконсультувати вас безкоштовно, таким чином я отримав відповіді на всі свої питання, я скажу вам навіть більше, мені так допомогли, що я не витримав і незабаром замовив послуги, що значно полегшило мені подальшу роботу.
Mikki333

Дата регистрации : 2023-03-20

СообщениеТема: Re: Де знайти відповідь?   Де знайти відповідь? I_icon_minitimeПт Июл 14, 2023 1:45 pm

Дякую обов'язково скористаюся твоєю пропозицією
jekalopah

Дата регистрации : 2023-04-24

СообщениеТема: Re: Де знайти відповідь?   Де знайти відповідь? I_icon_minitimeПн Июл 17, 2023 1:59 pm

А це справді робочий спосіб відповісти на всі питання Де знайти відповідь? 1f44d

Де знайти відповідь?
Страница 1 из 1